OTELINOX

DESPRE NOI

Despre Noi | Viziunea

Valorile

VALORILE NOASTRE

  • Cheia prosperitatii companiei este urmarea valorilor puternice.
  • La OTELINOX, nucleul de valori si principii sta in centrul fiecarei decizii
    pe care o luam.


Oamenii

De fapt, oamenii sunt compania. Cream o cultura deschisa in care angajatii sunt incurajati sa ia decizii si sa actioneze eficient, cu simt de raspundere si incredere reciproca. Suntem dedicati sa oferim oamenilor nostri o multitudine de oportunitati pentru a ajunge la potentialul maxim. Cautam talentele si le dam resursele necesare pentru a fi cei mai buni in domeniul lor.

 

Excelenta

Tot ceeea ce facem la OTELINOX este condus de pasiunea catre excelenta si de angajamentul ferm pentru a devzolta cele mai bune produse si servicii pe piata, de a fi cei mai buni in tot ceea ce facem.

 

Schimbarea

Intr-o economie mondiala dinamica, schimbarea este mereu necesara, iar inovarea si creativitatea sunt decisive pentru supravietuirea companiei. Deci, ne concentram asupra viitorului, anticipand nevoile si cerintele pietei astfel incat sa putem conduce compania catre succesul pe termen lung.

 

Integritatea

Actionam dupa principii etice si acest lucru este fundamentul afacerii noastre. Tot ceea ce facem este ghidat de o busola morala care asigura corectitudinea, respectul pentru toate partile interesate si transparenta.

 

Co-prosperitatea

O afacere nu poate avea succes decat daca creeaza prosperitate si oportunitati si pentru altii. Suntem cetateni responsabili social si ecologic in comunitatea in care ne desfasuram activitatea.