Three men at plastic garbage collecting in a polluted park. Two are shaking hands in rubber gloves, recycling sign on T-shirt
Photo by Freepik.

Ca o campanie anuala de actiune sociala menita sa abordeze problema deseurilor solide din intreaga lume, Ziua curateniei ofera o sansa speciala de a sublinia importanta curateniei. Desi echipa de HR se ocupa cu organizarea, la aceasta actiune participa cel putin un voluntar din fiecare echipa.

Ne place sa depunem eforturi in aceasta activitate pentru a imbunatati curatenia orasului, optimizand in acelasi timp mediile noastre de lucru si naveta angajatilor. "Otelinox urmareste sa imbunatateasca comunitatea in care isi desfasoara activitatea si sa o lase intr-o stare mai buna decat atunci cand am gasit-o.

Ziua curateniei mobilizeaza un numar mare de angajati pentru a crea un mediu mai sanatos pentru toata lumea, pentru a creste gradul de constientizare cu privire la dilema gestionata precar a gunoiului, dar si pentru a combate problemele de aruncare a gunoiului pe strada.

RO